Groepsmenu’s

Danas restaurant geleen

Groepsmenu's

Voor groepen vanaf 11 personen hebben wij onderstaande menu’s in diverse prijzen.

Een groepsmenu dient minimaal twee dagen van tevoren besteld worden. 

Groepsmenu AMIGOS

Groepsmenu

Amigos

AMIGOS MENU
€28,- pp.

Bij het amigos menu staat het gezellig delen aan tafel centraal. We serveren vooraf heerlijke warme nachos uit de oven. Het hoofdgerecht bestaat uit een combinatie van 4 verschillende Zuid Amerikaanse specialiteiten. Compleet geserveerd met alle bijgerechten, zodat uw gasten het aan niets ontbreekt.

Voorgerecht keuze uit:
Original Nachos (met tomatensalsa en  gesmolten kaas )
Nacho Chicken Melt (met gestoofde kip, aioli en gesmolten kaas)
Supreme Nachos (met spicy tacogehakt en jalapeño-pepers, tomaat en kaas)

Hoofdgerecht bestaande uit een samengestelde plato:
Met gegrilde spareribs, pincho de carne (varkenshaas), enchiladas classico (ovengerecht met gevulde gehakttortillas) en chicken quesadillas (dubbel gevouwen kaastortilla van de plancha).
Hierbij serveren we rustieke frites, jambalaya rijst en American coleslaw salad.

Bij het Amigos menu kunt u de keuze van de nachos  van tevoren kenbaar maken, zodat onze keukenbrigade al meteen aan de slag kan gaan. Maar natuurlijk kunt u ook uw gasten ter plekke laten kiezen welke nachos er geserveerd worden. Het menu is alleen per tafel te bestellen en alleen met reservering mogelijk. Aanpassingen zijn niet mogelijk. Minimaal 11 personen.

Groepsmenu AMERICANA

Groepsmenu

Americana

MENU AMERICANA
€34,50 pp.

Om meteen te beginnen kiest iedereen zijn of haar eigen voorafje. Bestel crispy Buffalo chickenwings of Taquitos (tacorolletjes gevuld met pulled chicken en aiolidip) of gefrituurde Uienringen in krokant gebakken bierbeslag. Als hoofdgerecht serveren we 3 verschillende gerechten aan tafel: Gegrilde Spareribs met Sweet Baby Ray’s BBQ saus, Enchiladas met tacogehakt uit de oven en Calamari Fritti (vers gefrituurde inktvisringen). Daarbij serveren we frites, rijst, grilled veggies en American coleslaw salad. Aansluitend kiest u uit een caramel sundae (vanille ijs met gezouten caramel toffee) of een crème brûlée (custard met een gebrand suikerlaagje).

Vooraf keuze:
Buffalo wings of Taquitos of Jambalaya Quesadillas

Hoofdgerechten:
Spareribs & Enchiladas & Calamari Fritti
diverse bijgerechten

Dessert:
Salty Caramel Sundae of Crème brûlée

*Bij menu Americana is het niet nodig om de keuzes van tevoren kenbaar te maken. U kunt uw gasten gewoon ter plekke laten kiezen bij het voorgerecht en dessert. Het menu is alleen per tafel te bestellen en alleen met reservering mogelijk. Aanpassingen zijn niet mogelijk. Minimaal 11 personen.

Groepsmenu DELICIOSO

Groepsmenu

DELICIOSO

MENU DELICIOSO
€38 pp.

Bij dit 3 gangen menu laat u uw gasten van tevoren kiezen uit twee gerechten, zowel bij het voor- als het hoofdgerecht. Bij het dessert dat bestaat uit diverse zoete lekkernijen en kunt u ter plekke kiezen uit koffie of thee.

 SMOKED RIBEYE CARPACCIO
Dun gesneden ribeye steak op rucola, met gemarineerde kastanje champignons, Parmigiano kaas en truffel mayonaise.
of

SCAMPI PIRI PIRI
Heet pannetje met gepelde scampi in knoflook en rode pepers op hoog vuur gebakken.
•    •    •
CHIMI-CHURRI STEAK
Rumpsteak medium gegrild met Argentijnse chimichurri salsa van paprika, ui en koriander,
geserveerd met frites en koolsalade.
of
TOSTADA DE ATÚN 
Albacore tonijn steak van de grill geserveerd op een knapperig gebakken bloem tortilla met een frisse sweet en sour salade, tomaat, rode uien, avocado crème en chipotle mayonaise.
•    •    •
CAFÉ Y DULCE
Koffie of thee geserveerd met een Dulce plateau van zoete lekkernijen.

*Ivm de inkoop en voorbereiding is het nodig om bij menu Delicioso de keuzes van tevoren aan ons door te geven. U kunt dit via mail of telefonisch doen. Koffie of thee kunt u uiteraard ter plekke kiezen. Het menu is alleen per tafel te bestellen en alleen met reservering mogelijk. Aanpassingen zijn niet mogelijk. Minimaal 11 personen.

Groepsmenu TAPAS FIESTA

Groepsmenu

TAPAS FIESTA

MENU TAPAS FIESTA
€30pp.

Deze avond kunt u lekker achterover leunen en heerlijk genieten van tapasgerechtjes. Uw gasten hoeven niet vooraf te kiezen.
Onze keukenbrigade gaat aan de slag en serveert in 3 gangen een favoriete selectie van onze tapaskaart. Gewoon genieten!

TAPAS:

NACHOS SUPREME – TACO CON POLLO – BUFFALO CHICKEN WINGS – CROQUETAS – CALAMARI FRITTI – PINCHOS DE CARNE
+ + +
ENCHILADA CLASSICO – SPARERIBS – TOSTADA WITH BEEF SALAD – ONIONRINGS – TRUFFLE FRITES  – PIRI PIRI SHRIMPS
+ + +
VANILLE ROOMIJS MET: TARTALETA FRAMBUESA / ROCKY ROADS / CINNAMON TORTILLA ROLLS

 

Ivm de inkoop en voorbereiding is menu Tapas Fiesta alleen per tafel te bestellen en alleen met reservering mogelijk. Aanpassingen zijn niet mogelijk. Minimaal 11 personen.