Corona update #2


Een kleine aanpassing in onze vorige Corona-richtlijnen. U kunt maximaal een tafel voor 4 personen reserveren. Met uitzondering van gezinnen uit één huishouden. Zij kunnen dit aangeven bij de reserveringsaanvraag. 

Alle richtlijnen nog even op een rij:

Vanaf zaterdag 5 juni zijn wij weer geopend na de lock down. Een tafel reserveren kan voor maximaal 4 personen. Gezelschappen bestaande uit meer dan 4 personen zijn toegestaan mits zij uit één  huishouden zijn. 

Op verzoek kunnen gezelschappen met meer dan twee verschillende huishoudens, twee tafels met vaste zitplaats naast elkaar reserveren met de 1,5m afstand volgens de richtlijnen van Rijksoverheid. 

Dit is mogelijk tot een gezelschap van 8 personen. U dient voor elke per 4 personen of elk huishouden aparte reserveringen maken met daarbij een uw verzoek bij opmerkingen. Gezelschappen groter dan 8 personen kunnen wij niet plaatsen. 

Alle reserveringen kunnen online gemaakt worden in de aangeboden tijdsvakken. Boek tijdig, want vol is vol. Wij kunnen circa 30 personen plaatsen in ons restaurant om genoeg ruimte te creëren tussen onze gasten. Wenst u liever uw reservering telefonisch te maken, dan kan dat tijdens onze openingstijden op 046-4752754. 

Tijdens uw bezoek aan ons restaurant vragen wij u om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en tijdens uw verplaatsing voor bijvoorbeeld het toiletbezoek. Tevens vragen wij u om onze gezondheidscheck te in te vullen en te registreren