Open na Corona lock-down


***COVID-19 update

Op zaterdag 5 juni mogen we onze deuren weer openen. Weliswaar met enkele restricties, want zo mogen er maar maximaal 30 personen geplaatst worden om genoeg ruimte te creëren tussen onze gasten. Ook grote gezelschappen kunnen wij niet plaatsen. Gezelschappen bestaande uit meer dan 4 personen zijn toegestaan mits zij uit één huishouden zijn. Op verzoek kunnen meer dan twee verschillende huishoudens, tafels naast elkaar reserveren met de 1,5m afstand volgens de richtlijnen van Rijksoverheid. U dient voor elk huishouden aparte reserveringen maken met daarbij een uw verzoek bij opmerkingen.
Reserveringen kunnen online gemaakt worden in de aangeboden tijdsvakken. Boek tijdig, want vol is vol. Tijdens uw bezoek aan ons restaurant wij u om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en tijdens uw verplaatsing naar bijvoorbeeld het toilet
.