Update COVID-19 richtlijnen


Vanaf 1 juli 2020 zijn er versoepelingen in de richtlijnen voor de horeca. Zo is de gezondheidscheck versoepeld, maar dient men nog altijd 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. In ons geval betekent dit dat wij niet alle tafels in het restaurant kunnen gebruiken. Vandaar dat wij op vrijdag, zaterdag en zondag nog steeds een 1e en een 2e tijdsblok hanteren om te reserveren.

Alles even op een rijtje:

  1. Het reserveren van een tafel is nog altijd noodzakelijk.
  2. Reserveren kan voor 2 personen. Bij een gezelschap van 3 of meer personen dient u 1 huishouden te vormen.
  3. Bij klachten zoals koorts, hoesten, niezen of verkoudheid vragen wij u om thuis te blijven.
  4. Bij binnenkomst, na toiletbezoek en buiten roken vragen wij u om uw handen te desinfecteren.

Verder zullen we zelf zorgen voor de juiste afstand en hygiëne zoals u van ons gewend bent.