CORONA


Wij zijn weer super blij om onze deuren te mogen openen. Al dan wel niet met een paar extra maatregelen.

Vanaf 1 juni 2020 kunt u weer bij ons terecht. Zowel de keuken als het restaurant heeft een verrassende make-over gehad en is zeker de moeite waard om te komen aanschouwen onder het genot van diner en drankje 😉.

Onze maatregelen:

1. Zo vragen wij of al onze gasten willen reserveren voor hun bezoek. Daarbij registreren wij uw naam en telefoonnummer.

2. Reserveren kan voor maximaal 4 personen. (Gezin uit een gezamenlijk huishouden met vader, moeder en maximaal 4 kinderen onder de 12 jaar uitgezonderd).
Vormt u met 3 of meer personen geen gezamenlijk huis, dan zijn wij genoodzaakt om een afstand te creëren in de zitplaatsen van 1,5m tussen de huishoudens.

3. Op vrijdag zaterdag en zondag is een tafel reserveren en bezetten mogelijk in twee tijdsblokken. Het eerste tijdsblok is vanaf 17:00u en het tweede tijdsblok begint vanaf vanaf 19:15u.

4. Bij binnenkomst stellen wij u enkele vragen omtrent het coronavirus.

5. Bij binnenkomst vragen wij elke gast om handen te desinfecteren en dit ook te doen na elk toiletbezoek.

6. Bij klachten zoals hoesten, niezen, koorts of andere verkoudheidsklachten vragen wij u om thuis te blijven.

Uiteraard nemen wij ook de nodige voorzorgsmaatregelen en zorgen wij dat er maximaal 30 personen in het restaurant bevinden en zorgen wij voor voldoende afstand tussen tussen de tafels en werken we met verscherpte hygiëne voorschriften.

Dit alles volgens de huidige Covid-19 richtlijnen opgedragen door de Rijksoverheid.

Zodra RIVM nieuwe aanvullende voorzorgsmaatregelen conform de horeca uitbrengt, zullen wij onze maatregelen hierop aanpassen.