Groene spaarkaartjes


  
Onze nieuwe Spaarkaartjes-actie is gestart!

Voor onze vaste gasten een bekende actie in een nieuw jasje gestoken.  Bij elke €50 ontvang je een spaarkaartje. Deze kun je bij het volgende bezoek inwisselen voor een gratis item naar jouw keuze. Je kunt er maximaal 8 tegelijk inleveren en daarmee geven we je een 50% korting op je spareribs geserveerd frites en salade. Uiteraard mag je ook een van de overige gratis items kiezen (staat op de achterkant). 

Dat is toch mooi meegenomen!

Tot 31-12-2021 kun je je oude spaarkaartjes inruilen voor een nieuwe spaarkaartje, zodat je  gewoon kunt doorsparen. Wil je binnenkort je oude spaarkaartjes in leveren, dan hanteren we de gratis items van de nieuwe spaarkaartjes. 

 
Danas behoud zich het recht om de spaarkaartjes-actie te wijzigen of te stoppen. Alle gratis items staan vast, hier kan niet van afgeweken worden. Groepsmenus zijn uitgezonderd van de spaarkaartjes-actie. Danas accepteert alleen afgetekende spaarkaartjes voor zien van afgifte datum. Bij vermoeden van onrechtmatigheden/fraude behoudt Danas zich het recht voor acceptatie van de spaarkaartjes te weigeren.