PRIMERA RESTAURANT ACTIE


Sinds kort zijn wij geselecteerd om als restaurant vouchers van de Primera Restaurant actie te verzilveren. Heeft u bij uw aankoop bij de Primera een restaurant-voucher gekregen?… lees dan gauw de voorwaarden door en  kom gauw bij ons uit eten en geniet van een leuke korting!

Wij hebben voor jullie hieronder nog alles op een rijtje uitgelegd:

PRIMERA RESTAURANT ACTIE UITLEG
Bij ons mag u geheel zelf uw eigen 3-gangenmenu samenstellen uit onze menu à la carte. Eenieder mag zijn eigen keuze maken. Een 3-gangenmenu houdt in: een voorgerecht/starter en een hoofdgerecht en een dessert gekozen van de menukaart. Vegetarisch is ook mogelijk. Voor de volledige menukaart verwijzen wij u naar onze website www.danas.nl onder de categorie menu.
Let op: alle eters aan tafel dienen altijd een volledig drie-gangenmenu te bestellen, om de korting te hanteren (muv kinderen onder de 12jr die gebruik maken van het kindermenu).
Op elk voor-, hoofd- en nagerecht van elk 3-gangen menu hanteren wij 50% korting. Een 3-gangenmenu is exclusief drank.

U kunt maximaal met 10 personen bij ons reserveren, waarbij u 1 Primera restaurant-voucher kunt inleveren.
Per reservering wordt één rekening gemaakt, apart betalen is niet mogelijk. U kunt pinnen of contant betalen.
Overige acties zoals het verzilveren van waardebonnen of spaarkaartjes kunnen niet gecombineerd worden met de Primera restaurant-actie. Tevens geldt de Primera restaurant-actie níet op het Tapas all-you-can-eat menu. Menu Amigos, kindermenu en overige groepsmenu’s zijn ook uitgesloten van deze actie.

Tot slot:
Reserveren voor de Primera restaurant-actie gaat uitsluitend via de Primera restaurant-actie website (dus niet via de Danas-website). Reserveringen kunnen geplaatst worden voor 01.01.2018 tot 30.04.2018. Wij nemen geen telefonische reserveringen aan voor de Primera restaurant-actie, deze gaan uitsluitend via https://www.primerarestaurantactie.nl/3/11550-danas-geleen op basis van beschikbaarheid, maar voor uw vragen kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen: 046-4752754 (dagelijks van 16:00u-22:00u).