SHELL TANK EN DINEER


SHELL TANK EN DINEER

Heeft uw de actiekaartjes van de Shell bij elkaar gespaard? Dan kunt u deze bij ons inleveren. Bij twee Shell-kaartjes, is het tweede 3-gangenmenu gratis. U kunt maximaal 8 kaartjes inleveren per tafel/reservering. Dat zijn dus maximaal vier 3-gangenmenu’s gratis.

Bij ons mag u geheel zelf uw eigen 3-gangenmenu samenstellen uit onze menu à la carte. Het goedkoopste voor-, hoofd- en nagerecht op de rekening is gratis. Let op: wij hanteren altijd een volledig drie-gangenmenu die u dient te bestellen, om de korting te hanteren. Aanpassingen zijn niet mogelijk!

Uiteraard gelden onze dagacties en andere acties niet in combinatie met deze Shell actie, deze voorwaarden staan tenslotte ook op uw vouchers. Evenals de reserverings-voorwaarden, want reserveren voor deze actie gaat uitsluitend via www.tankendineer.nl (dus niet via de Danas-website).